نان کلوا (کله تهی)
طرز تهیه کلوا، نان سنتی منطقه های گلستان و مازندران
برای پخت این نان، بعد از آن که خمیر تهیه شد و خوب ورآمد، آن را به اندازه ای مشخص و تقریبا بزرگتر آماده می کنند، ذغال و هیزم های مشتعل را به وسیله ی ماشهmasheh(وسیله ای که نان های پخته شده با آن برداشته می شوند) کنار می زنند و خمیر نان را در زیر کِلِینkelen(خاکستر آتش) می گذارند و روی آن هم خاکستر می ریزند.
بعد از مدت زمانی كه حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است، نان می پزد و آن را از زیر خاكستر برمی دارند و خاكستر نشسته بر روی نان را تمیز می كنند و آن را مصرف می كنند. این نان بیشتر توسط چاربداران، گالش ها و افرادی كه همانند چوپانان در گذر هستند و امكاناتی مثل تنور را ندارند مورد استفاده قرار می گیرد