کیفیت و کمیت نان  بر سلامت مردم تاثیرگذار است

بازدید سرزده صمد میاندره مسئول بازرسی اداره صمت از نانوایی های سطح روستای النگ

به گزارش آوای کردکوی ؛ صمد میاندره مسئول بازرسی اداره صمت  شهرستان کردکوی صبح امروز سه شنبه ششم  تیرماه  1402  بصورت سرزده  از نانوایی های سطح روستای النگ بازدید و از نزدیک در جریان روند کاری آنان قرار گرفت.  

مسئول بازرسی اداره صمت شهرستان پخت به موقع نان و رعایت ساعات کاری و پخت با کیفیت ،توزیع عادلانه نان، رعایت پروتکل های بهداشتی و جلب رضایت مردم را از عوامل مهم تأثیر گذار بر فعالیت ها و امتیازات نانوایی ها دانست.  
  
میاندره تاکید کرد: نظارت و پایش از نظر کیفیت، وزن تعیین شده ، ساعات کاری ، رعایت بهداشت نان ، اخذ گزارش روزانه از دستگاه هوشمند  به دقت رصد خواهد شد.   
                 

شهروندان می توانند هرگونه تخلف واحدهای صنفی استان بویژه خبازی ها را از طریق سامانه پاسخگویی 124 اعلام کنند.

By admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *